Reja: Cibalia je tvrda momčad, moramo realizirati ono malo prigoda koje će nam se otvoriti

TRENER Hajduka Edoardo Reja najavio je nedjeljni dvoboj u Vinkovcima s Cibalijom. Reja smatra kako će to biti jedna tvrda utakmice bez puno prigoda s obje strane.

"Primili su Vinkovčani samo tri zgoditka ove sezone, što pokazuje da su kompaktna momčad s dobrom obranom. Dobro je što će domaćini biti oslabljeni neigranjem Barabana i Kresingera jer se radi o udarnim igračima njihove momčadi. S druge strane ista stvar može biti i loša, jer ne poznajemo njihove zamjene. Tko zna, možda se oni pokažu i u boljem, drugačijem izdanju", rekao je na današnjoj pressici u Vinkovcima trener Bijelih Reja.

O svom sutrašnjem protivniku Talijan ima samo riječi hvale, iako ističe da je Hajduk nedvojbeno mnogo tehnički, taktički i mentalno napredovao te da je samim time kvalitetnija momčad: "Cibalia je kvalitetna momčad Kad izgube loptu svi su iza nje, vrlo dobro se kreću, puno trče, pokrivaju. Teško će biti stvoriti mnogo prigoda, pa treba realizirati svaku".

Dobra vijest za Bijele prije sutrašnje utakmice u Vinkovcima jest povratak Josipa Skoke, koji je bez problema odradio trening jučerašnji trening. Samim time, talijanski strateg vjerojatno će protiv Cibalije postali istu onu momčad koja je pobijedila Zagreb na Poljudu prošloga vikenda.

Prisjetimo se, Hajduk je posljednji put slavio u Vinkovcima još u travnju 2007. godine, kada su tadašnja momčad Ivana Pudara pobijedila sa minimalnih 1:0. Uslijedila su dva remija i pobjeda Cibalije, i to na Poljudu u travnju prošle godine.

Pročitajte više