Reja: Lipik shvaćamo vrlo ozbiljno, u Europu ćemo možda jedino moći preko Kupa

EDOARDO REJA govorio je na jutrošnjoj press konferenciji pred polazak u Lipik o važnosti Kup natjecanja za Hajduk, sada kada se nalazi u teškoj bodovnoj situaciji. Inače, mjesto glasnogovornika Davora Pavića ovih dana upražnjava umirovljeni novinar Nikica Vukašin.

"Postoji mogućnost da ćemo u Europu moći samo preko Kupa, tako da nam u Lipiku ne preostaje ništa drugo doli pobijediti.  U utakmicu ćemo uči s maksimalnim angažmanom", rekao je Reja.

Lipik je predstavio kao vrlo dobru momčad, koja je u velikom usponu: "Ono što znam o Lipiku jest to da su oni prošle godine vrlo uvjerljivo osvojili treću ligu i da su sada trenutno prvoplasirana momčad druge lige. Toliko skok može napraviti samo kvalitetna momčad".

"Nema sumnje da će oni biti vrlo napaljeni i da će nas dočekati na nož i upravo stoga moramo se postaviti kao da igramo utakmicu na visokom nivou, a ne susret protiv niželigaša", dodao je Reja.

Maloča i Oremuš na poštedi, Smoje, Tičinović i Jertec u prvoj momčadi

Reja je odlučio odmarati nekoliko igrača, posebice one koji su u posljednje vrijeme odigrali sve raspoložive minute.

"Za utakmicu s Lipikom odmarat ću Maloču i Oremuša koji su do sada odigrali sve utakmice. U napadu ću počet s Čopom iza njega bit će Anas Sharbini i Ibričić. Na desnom krilu zaigrat će Darijo Jertec, a na lijevom Šerić. U sredini će biti Tičinović i Strinić. Umjesto Maloče u obrani će priliku dobiti Ivo Smoje", istaknuo je Reja.

"S nama će ići i Marijan Buljat, dok će svoju priliku tražiti i povratnik Paraiba od kojega ćemo uskoro dobiti povratnu informaciju radi li se o kvalitetnom igraču koji nam je zaista potreban. Ubrzo se vraća i Andrić koji dva tjedna nije trenirao s momčadi", dodao je Reja.

Pročitajte više