Reja posjetio hajdukovce na Pohorju: Pravi je trenutak da svrgnete Dinamo s trona!

BIVŠI trener Hajduka Edoardo Reja posjetio je na mariborskom Pohorju svoje bivše pulene i zaželio im sreću u slavljeničkoj sezoni.

U veljači sljedeće godine Hajduk će proslaviti stoti rođendan, a cilj je jasan - titula prvaka. Nakon Rejina odlaska Špaco Poklepović uspio je dovući momčad do drugog mjesta i nakon pet godina osvojiti trofej, ali Kup nije ono što zadovoljava vojsku navijača Hajduka.

"Na jesen nastaviti u proljetnom ritmu"

Kako iduću sezonu u HNL-u vidi sadašnji trener Lazija?

"Drago mi je da je Hajduk sve bolji, da je momčad, koja neosporno ima kvalitetu, nastavila ići uzlaznom putanjom i nakon mog odlaska. Mislim da je sada pravi trenutak da se Dinamo konačno svrgne s trona, Hajduk je bio uvjerljivo najbolji na proljeće i samo neka nastavi u istom ritmu i na jesen", rekao je Reja prokomentiravši činjenicu da struka Bijelih još uvijek nije pronašla pravog napadača za euroizazove i početak HNL-a koji su pred vratima:

"Još dok sam ja bio trener, inzistirao sam na dovođenju takvog igrača, a kad već nije došao, drago mi je da je proigrao Vukušić. Jasno mi je isto tako da u klubu postoji određeni strah od neke pogreške koja bi mogla teško pogoditi blagajnu", prenosi Rejine riječi Slobodna Dalmacija.

"Hajduk će puno izgubiti ako Livaja ode u Inter"

Marku Livaji sutra istječe stipendijski ugovor s Bijelima, a predsjednik Svaguša je već najavio kako će ga klub odmah nakon toga suspendirati. Edy Reja, koji je Livaju vodio na pripreme u Španjolsku, iskreno žali zbog cijele situacije:

"Bit će to veliki gubitak za Hajduk ako Marko ode u Inter, vrlo dobar je igrač i već sad je pokazao da se može nositi sa starijim i iskusnijim igračima. U to sam se osobno uvjerio u Marbelli, ali mora mu biti jasno da ga čeka jako puno posla, prije svega da izdrži pritisak koji je već sad došao."

Pročitajte više