rijeka - hajduk 2:3

Rijeka nije suspendirala skupljača lopti koji je slavio gol Hajduka

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

DVA DANA nakon pobjede Hajduka 3:2 na Rujevici vuku se repovi ludog derbija u kojem su Splićani do pobjede došli golom Jana Mlakara u 98. minuti.

Slovenac je zabio nakon velike gužve u šesnaestercu Rijeke, a njegov gol izazvao je euforiju među navijačima Hajduka i svim članovima Hajdukove ekspedicije koji su utrčali na teren kako bi ga proslavili. Gledatelji na televiziji primijetili su da je jedan od skupljača lopte iza Rijekina gola burno proslavio Mlakarov gol, a snimka se proširila društvenim mrežama.

Dalmatinski portal je objavio da je Rijeka zbog tog poteza suspendirala dječaka koji je 2010. godište, a njegova obitelj navodno je dobila prijetnje i proživljava neugodnosti. Rijeka se oglasila i sve demantirala.

"HNK Rijeka ovim putem demantira sramotne natpise na Dalmatinskom portalu koji je na svojim stranicama u članku “RIJEČKA SRAMOTA SE NASTAVLJA: Suspendirali dječaka, obitelj doživljava prijetnje” iznio tvrdnje vezane uz HNK Rijeka koje nije potkrijepio niti jednim dokazom u navedenom tekstu. Klub će ispitati koji su mogući pravni koraci u ovom slučaju, te će cijeli slučaj prijaviti Pravobraniteljici za djecu Republike Hrvatske."
 

Pročitajte više