KORONAVIRUS I HNL

Rijeka objasnila zašto neće prodavati karte za polufinale Kupa

Foto: HNK Rijeka

HNK Rijeka obavijestio je svoje navijače da privremeno prekida prodaju ulaznica za utakmicu polufinala Kupa Hrvatske koja se 18. travnja igra na Rujevici.

Riječki klub još nije odlučio o potpunom zatvaranju svog stadiona, ali je ubrzo poslao novo priopćenje u kojem detaljno objašnjava svoje odluke.

Prenosimo ga u cijelosti.

"Poštovani,

Hrvatski nogometni klub Rijeka pozorno prati situaciju oko širenja koronavirusa. Važno je naglasiti da će HNK Rijeka poštivati svaku odluku odnosno preporuku koju donese civilna zaštita Republike Hrvatske.

U slučaju odluke da se utakmice Hrvatski telekom Prve lige u kojima sudjeluje HNK Rijeka odgode ili moraju igrati pred praznim tribinama zbog prijetnji širenja koronavirusa, HNK Rijeka poštivat će odluku nadležnih institucija i postupat će sukladno uputama kao što rade svi svjetski klubovi u ligama u kojima su nadležne institucije donijele odluke da se utakmice odgode ili igraju pred praznim tribinama.

Ujedno, HNK Rijeka je s obzirom na preporuku Nacionalnog stožera civilne zaštite, privremeno obustavio prodaju ulaznica za utakmicu polufinala nogometnog Kupa Hrvatske između HNK Rijeka i NK Osijek (18. ožujka).

Sukladno daljnjem razvoju situacije, odluka o odigravanju s ili bez gledatelja ili odgodi navedene utakmice, bit će donijeta do kraja tjedna u koordinaciji sa Stožerom civilne zaštite PGŽ-a odnosno Hrvatskim nogometnim savezom.

O svim detaljima vezano uz nastavak prodaje ili povrat novca za već kupljene ulaznice, navijači će biti pravovremeno obaviješteni", napisali su iz Rijeke.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više