RIJEKIN KAPETAN PRED ODLASKOM Talijanski prvoligaš dovodi još dvojicu hrvatskih reprezentativaca

Foto: Pixsell (Davor Javorović)

BOLOGNINO rukovodstvo zainteresirano je za kupnju Filipa Bradarića (26) te Stipe Perice (22) i Marka Roga (22), objavio je Tutto Bologna web.
 
Talijanski portal priopćio je informaciju kako Bolognino čelništvo u predstojećem ljetnom prijelaznom razdoblju smjera osjetno osnažiti i zaoštriti momčadsku konkurenciju.
 
Među nekolicinom igrača na preliminarnom popisu spominju se i Filip Bradarić te Marko Rog i Stipe Perica koji su označeni kao potencijalne transferne akvizicije.
 
Prema navodima Tutto Bologna weba, Rijekin kapetan Filip Bradarić već je podulje na listi želja. I proteklog je ljeta Bologna pokušavala realizirati transfer, no pregovori su bili obustavljeni. Filip Bradarić trenutačno je vrijedan tri i pol milijuna eura te mu tekući ugovor istječe 15. lipnja 2020. godine.
 
Napolijev veznjak Marko Rog na tržištu je vrijedan deset milijuna eura, no Bolognini dužnosnici vjeruju kako bi napuljski klub pristao i na znatno manju financijsku ponudu. Marko Rog u tekućoj sezoni prema prosjeku igra dvadesetak minuta i u sadašnjem sustavu trenera Maurizija Sarrija percipiran je kao zamjena. Ugovor hrvatskog reprezentativca valjan je do 30. lipnja 2021. godine. 
 
U kontekstu minutaže na marginama se nalazi i Stipe Perica. Udineseov napadač uknjižio je 14 službenih nastupa, odnosno 608 minuta. Vrijedan dva milijuna i osamsto tisuća eura, ugovorno je za Udinese vezan do 30. lipnja 2022. godine.

Pročitajte više