Rivaldo napao brazilskog izbornika: Tužan sam kad vidim tko nam je desetka

Foto: Epa

U JEDNOM od najvećih nogometnih klasika nogometna reprezentacija Argentine sinoć je u prijateljskom susretu u Riyadu pobijedila Brazil s 1:0, a pogodak odluke zabio je Lionel Messi u 13. minuti.

Poraz Brazila jako je teško pao legendarnom Rivaldu, koji je kritiku usmjerio prema izborniku Brazila Titeu koji je dres s brojem deset dao veznjaku Milana Lucasu Paqueti. Paquetá je izašao već na poluvremenu zbog loše igre.

"Gledao sam Brazil protiv Argentine i tužan sam zbog toga što se događa s našom 'desetkom'. Oni su na utakmici protiv Argentine dali 'desetku' Lucasu Paqueti. Dres koji se cijeni i poštuje širom planeta. Taj dres ne smije sjediti na klupi u drugom poluvremenu jer je to dres koji su nosili Pele, Rivellino, Zico, Rivaldo, Kaka, Ronaldinho, Neymar. Nije to njegova krivnja, već trenera i stručnog stožera. Oni znaju koliki je teret brazilske 'desetke', a dali su je momku od 22 godine. On ima veliki potencijal i budućnost u reprezentaciji, ali sad još nema kvalitetu za desetku. Izbornik ga je trebao zaštititi da ne igra u tom dresu jer je trebao znati da ne postoje prijateljske utakmice između Brazila i Argentine'', napisao je Rivaldo u opširnom postu na Instagramu koji je ilustrirao fotografijom brazilskih velikana koji su nosili mitski broj.

Pročitajte više