Rodri: Maroko se samo branio, zaslužili smo proći. Da nam je barem netko pomogao

Foto: EPA-EFE

ŠPANJOLSKA je u šoku nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva. Momčad Luisa Enriquea je u utorak u osmini finala izgubila od Maroka na penale 3:0 nakon što poslije 120 minuta nije bilo golova. Bono je obranio dva penala, Sarabia je pogodio stativu, a Španjolcima u igri nije pomoglo ni 1019 dodavanja naspram 304 marokanska.

"Maroko ništa nije odigrao i ne govorim to jer ih ne poštujem. Samo su se branili i čekali kontre. Imali su jasan plan igre i nema se što puno više reći. Odlazimo kući, ovo mi je jedan od najgorih dana u životu", rekao je veznjak Rodri, koji je silom prilika igrao stopera, i dodao:

"Očekivao sam da će se braniti sa svih 11 igrača. Protiv takvih momčadi je jako teško igrati, frustrirajuće je. Da smo bar imali neku pomoć odozgo. Nogomet zna biti okrutan. Dali smo sve od sebe i mislim da smo zaslužili proći."

Španjolski izbornik Luis Enrique rekao je da je njegova momčad odigrala točno onako kako je on želio, ali da to nije bilo dovoljno. Svojim igračima je uoči turnira rekao da moraju na treninzima izvesti po 1000 penala, no protiv Maroka su sve promašili.

Pročitajte više