Rukavina sjeme razdora: Ako neće milom, Hajduk će sto tisuća eura platiti silom

NOGOMETNI klub Šibenik sutra će prijaviti splitski Hajduk Arbitražnoj komisiji HNS-a zbog duga od 100 tisuća eura koje mu poljudski čelnici duguju nakon transfera mladog napadača Ante Rukavine u grčki Panathinaikos.

Šibenčani su se na tužbu odlučili nakon više mjesečnih pregovora, molbi i uvjeravanja koja nisu urodila plodom. Naime, na Poljudu su se uredno oglušivali na upite kluba sa Šubičevca pa istom nije ostalo više manevarskog prostora.

Posljednji dogovor na relaciji Split - Šibenik pokušao se ustanoviti prije nekoliko dana kada su se sastali predsjednici Goran Pauk i Joško Svaguša, no susret na koncu nije postignut.

"Da, odlučili smo poslati prijavu Arbitražnom sudu, više ne može ovako. Sto tisuća eura koje nam Hajduk duguje veliki je novac, pogotovo malom klubu kao što smo mi", rekao je u razgovoru za Index direktor Šibenčana Marko Karađole.

"Iskreno, pokušalo smo na sve načine dogovor doći do tih novaca i stvarno nije uredu da Hajduk tako postupa, ali što je tu je. Oni su nas prisilili na ovaj korak, mi više nemamo nikakvog izbora", dodao je.

Pročitajte više