"SALAH, TI MALI GADE" Slavni engleski golgeter nakon što je Liverpoolov as opet sjajno odigrao

Foto: Getty Images / Guliver Image

MOHAMED SALAH peti put ove sezone zabio je dva gola na jednoj utakmici za Liverpool, ali njegovo posljednje duplo poentiranje protiv Leicestera najvažnije je do sada.

Jer sva dosadašnja bila su za uvjerljive pobjede, dok je s dva gola Lisicama na Anfieldu donio Redsima preokret i pobjedu 2:1 u 21. kolu Premier League.

Liverpoolu je svaka utakmica i pobjeda do kraja Premier League važna u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka iduće sezone, pa su Salaha opravdano slavili nakon još jedne velike partije.
 
"Egipatski Messi" s ova dva zgoditka već je na 17 prvenstvenih i 23 gola ukupno ove sezone.
 
Nakon što je 1,75 "visoki" Salah sredio Leicester, na Twitteru se oglasio Gary Lineker.
 
"Kada netko zasluži priznanje, moramo mu ga dati. Opet je zabio dva gola. Salah, ti mali gade."
Slavni golgeter Evertona, Barcelone i Tottenhama, a danas najutjecajniji engleski nogometni komentator i televizijski voditelj, dijete je Leicestera i taj klub spasio je od bankrota. Naravno, ne krije da je navijač Lisica. 
 
A to se najbolje vidjelo kada je prošle godine prvu emisiju Match of the Day u novoj sezoni vodio samo u boksericama. Tako je održao obećanje koje je dao u slučaju da klub njegovog života osvoji engleski naslov.
 
Zato se "naljutio" na "malog gada" koji je pobijedio Leicester i to je napisao na društvenoj mreži na kojoj ima gotovo sedam milijuna pratitelja. 
 

Pročitajte više