Lige petice

SAMPDORIA - VERONA 3:1 Momčad Ivana Jurića poražena nakon što je vodila

Foto: Luca Zennaro/EPA-EFE

SAMPDORIA je pobijedila Veronu 3:1 u 31. kolu talijanske Serie A. Golove za domaće zabili su Jakub Jankto, Manolo Gabbiadini i Morten Thorsby, dok je za goste poentirao Darko Lazović.

Momčad Ivana Jurića na predah je otišla s vodstvom nakon sjajnog pogotka srpskog reprezentativca Lazovića iz slobodnog udarca s dvadesetak metara. Ipak, Claudio Ranieri na poluvremenu radi promjene koje su urodile plodom. U igru je uveo Keitu Baldea, Antonija Candrevu i Manola Gabbiadinija.

Jankto poravnava u 46. minuti nakon ubačaja Candreve i udarca Keite. Čeh je bio prvi na odbijenoj lopti i zabio za 1:1. Preokret Sampdoriji donosi Gabbiadini u 72. minuti golom iz kaznenog udarca, a konačnih 3:1 postavio je Norvežanin Thorsby zahvaljujući pogrešci Veroninog vratara Silvestrija.

Sampdoria se tako pobjedom približila devetoj Veroni na samo dva boda razlike. Jurićeva ekipa je u lošoj formi, u posljednjih šest utakmica ima pet poraza i jednu pobjedu. Nikola Kalinić nije bio u sastavu Verone nakon što se tek oporavio od ozljede, dok su vratari Karlo Letica i Ivor Pandur utakmicu odgledali s klupe.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više