Šef Napolija za zvijezdu traži 170 mil. eura. "O manjem iznosu ne želi ni čuti"

Foto: EPA-EFE

NAPOLIJEV napadač Victor Osimhen bit će najtraženiji igrač ovog ljeta. Čudesni Nigerijac je u 29 utakmica ove sezone zabio 25 golova uz pet asistencija i prvi je strijelac Serie A, a budući prvak Italije za njega ima već puno upita. No, Osimhen će biti jedan od najskupljih igrača u povijesti ako je za vjerovati talijanskim medijima.

Oni tvrde da Napolijev predsjednik Aurelio De Laurentiis za Nigerijca traži 170 milijuna eura i da za manji iznos uopće neće sjesti za stol ni s kime. De Laurentiis smatra da će klubovi koji ga žele morati platiti takav iznos jer im on ne bi bio problem da kupuju igrača iz Premier lige. 

Najzainteresiraniji su Manchester United i Chelsea. Oba ta engleska velikana muku muče s napadačima i Eriku Ten Hagu i Grahamu Potteru prioritet je kupovina klasnog centarfora. United je doveo Wouta Weghorsta kao prijelazno rješenje dok je Chelseaju jedini napadač Kai Havertz.

Osimhen je u Napoli došao u ljeto 2020. godine iz Lillea za 75 milijuna eura te je u 91 utakmici zabio 53 gola uz 14 asistencija. U međuvremenu je postao i nigerijski reprezentativac, a za svoju zemlju je u 23 nastupa zabio 15 golova.

Pročitajte više