Šibenčani prekrižili Poljud: Rodić i Zec bježe u inozemstvo?

PUNO se bure podiglo na Šubićevcu oko neostvarenog transfera Ivana Rodića, a narušavanje dobrosusjedskih odnosa nastavljeno je zbog nedavne izjave Ivana Buljana koji je već gotovo obukao Ermina Zeca u bijeli dres. "Vručina i Zec jedini su napadači u HNL-u koji bi bili pojačanje za Hajduk", rekao je Buljan i kao odgovor iz Šibenika dobio prijetnje tužbom.

Na kraju bi od svega toga moglo ispasti samo - puno buke ni za što. Koliko god da su male šanse kako će Rodić ili Zec nakon ove sezone svojim bravurama i dalje oduševljavati navijače na Šubićevcu, ništa se izglednijim u ovom trenutku ne čine njihovi transferi u Hajduk. Šibenčani su shvatili da u rukama drže "vruću robu" i da bi svoje napadače mogli i samo dobro prodati, bez Hajdukovog "posredovanja" pa će Rodić i Zec nogometne karijere najvjerojatnije nastaviti u inozemstvu.

Inozemni skauti sve su češće na Šubićevcu, a najviše ih navodno zanima upravo mladi reprezentativac BiH za kojeg je zagrizao i Hajduk. Zecovo buduće odredište vjerojatno će biti neka od liga petica, (najviše ga privlači Njemačka u kojoj bi se mogao družiti sa suigračima iz reprezentacije), a istim će stopama najvjerojatnije i Rodić. Koliko će Šibenčani na njihovim transferima zaraditi zasad se još ne zna, ali Zecova se cijena navodno kreće između dva i tri milijuna eura, dok bi Rodić trebao biti malo jeftiniji, ali će klupska blagajna sigurno ostati pristojno popunjena.

P.V.
Foto: Marija Mihić / CROPIX

Pročitajte više