Transferi

Sky Sports: Gotovo je, Real je prekinuo pregovore s PSG-om o Mbappeu

Foto: EPA

REAL MADRID neće dovesti Kyliana Mbappea ovog ljeta, tvrdi Sky Sports.

Prema tom izvoru, danas je istekao rok koji je PSG imao da odgovori na Realovu ponudu od 180 milijuna eura (170 plus 10 milijuna kroz bonuse) za Mbappea. PSG i dalje odbija prodati Mbappea pa je izvjesno da će francuski napadač već u siječnju potpisati predugovor s Realom.

Mbappe će sljedećeg ljeta postati slobodan igrač i od siječnja sljedeće godine može pregovarati s ostalim klubovima i dogovoriti daljnji angažman. U Realu su uvjereni da im nitko ne može oteti Mbappea te da će u siječnju potpisati predugovor, a zatim ga sljedećeg ljeta dovesti besplatno.

PSG-u je posljednja ponuda uvredljiva

PSG-ov direktor Leonardo odgovorio je da je ova ponuda uvredljiva i da ju je Real poslao usprkos tome što je znao da će je PSG odbiti kao prenisku. Mbappe navodno nije nezadovoljan time da još jednu sezonu ostane u PSG-u i kao slobodan igrač bez odštete idućeg ljeta dođe u klub u koji želi. 

Mbappe (22) je prije tri godine iz Monaca došao u PSG. U posljednjih godinu dana odbio je niz ponuda kluba da produlji ugovor, koji mu završava idućeg ljeta, te je cijelo vrijeme očijukao s Realom. Mbappe je u tri godine za PSG odigrao 175 utakmica, postigao 135 i namjestio 63 gola. 

Pročitajte više