Slovenski nogometaši na zatvorenim treninzima u Celju

SLOVENSKA nogometna reprezentacija u srijedu se iz sportske baze Zreče, gdje je početkom tjedna izbornik Bojan Prašnikar okupio igrače koji konkuriraju za subotnji susret s Hrvatskom, preselila u Celje gdje će boraviti do petka popodne, kada odlaze u Zagreb.

Kako je priopćio slovenski nogometni savez treninge na novom celjskom stadionu, kojeg mnogi ocjenjuju najboljim terenom u Sloveniji, Prašnikar je zatvorio za javnost.

Prema tvrdnjama slovenskih medija, medicinskoj ekipi slovenske reprezentacije još uvijek problem predstavljaju ozlijeđeno rame prvog vratara Simeunoviča kojega bi mogao zamijeniti drugi vratar Dabanovič, a radi se i na saniranju ozljeda Knavsa i Čeha.

Slovenski sportski novinari prenose i najave da bi u Zagrebu mjesto u slovenskoj reprezentaciji mogao dobiti i igrač "Dinama" Boštjan Cesar.

"Nadam se da ćemo do utakmice u Zagrebu svi biti zdravi i da će Prašnikar računati na sve raspoložive igrače", rekao je Cesar za sportski dnevnik "Ekipa". List međutim ocjenjuje da će se u Zagrebu slovenski izbornik odlučiti za sastav bez novih imena, no dodaje da bi Cesar mogao bljesnuti u Portugalu ako se Slovenija plasira na europsko prvenstvo.

Pročitajte više