Solari definitivno otpisao zvijezdu Reala. Što onda znači ova reakcija Ramosa?

SANTIAGO SOLARI i Isco se baš i ne vole, to je jasno od dolaska Argentinca za kormilo Real Madrida nakon odlaska Julena Lopeteguija.

Isco je bio jedan od ključnih igrača u eri Zinedinea Zidanea, obožavao ga je i nesretni Lopetegui, no dolaskom Argentinca španjolski reprezentativac pao je u drugi plan.

Isco posljednjih tjedana više ne igra nego što igra, minutažu skuplja na kapaljku, a Florentino Perez ne želi daljnje sukobe s navijačima i probleme u svlačionici pa je spreman pustiti veznjaka za 100 milijuna eura.

Isco je od dolaska Solarija odigrao manje od 30 posto utakmica i ispred njega su sada Ceballos i Llorente, kao i Asensio. Navijači su na strani Solarija pa je Isco ostao usamljen.

Marca je prije nekoliko dana pisala kako Isco nema prijatelja ni u svlačionici Reala. Marcelo i Sergio Ramos su navodno bili protiv Isca jer ovaj unosi nemir svojim ponašanjem. Misle da gleda svoj interes ispred momčadskog, a s Brazilcem nije bio dobar bio ni dok je Zidane bio trener. Ramos je uz sve to, prema pisanju AS-a, loše reagirao na jedan Iscov komentar na račun Solarija, a to je rekao i treneru. Marcelo i Ramos imaju istog menadžera, to je Ramosov brat Rene, a Isco je odbio da mu spomenuti menadžer vodi brigu o karijeri.

Real je sinoć osvojio sedmu titulu klupskog prvaka svijeta, a da je Solari i definitivno prekrižio Isca pokazuje i njegova minutaža. U polufinalu protiv Japanaca je ušao u igru kad je sve bilo gotovo, a u finalu protiv Al Aina nije dobio ni sekunde.

Indikativna je bila reakcija kapetana Reala Sergija Ramosa, koji je svoj gol u finalu posvetio baš Iscu. Ramos je zabio gol, a onda se zaletio među igrače Reala koji su se zagrijavali, zagrlio je Isca i podigao ga je. Zanimljiv potez Ramosa u kontekstu pisanja španjolskih medija da su Ramos i Isco u sukobu.

Znamo li da je Ramos vođa svlačionice Reala, znači li ovaj potez kapetana Kraljeva potencijalni sukob na relaciji igrači – trener?

Pročitajte više