Sopić: Meni je žao Slavenovih igrača. Treba lupiti šakom o stol

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Rijeke ostat će na vrhu Supersport HNL-a i nakon reprezentativne pauze. U utakmici 27. kola ekipa Željka Sopića slavila je protiv Slaven Belupa 1:0 na gostovanju u Koprivnici. Gol vrijedan pobjede zabio je Niko Galešić u 50. minuti. Rijeka je prva s četiri boda više i utakmicom više od Hajduka.

Uvjeti za igru na Gradskom stadionu Ivana Kušeka Apaša nisu bili idealni, teren je bio loš, a uskoro je počela padati i kiša pa su se igrači obje ekipe često spoticali i gubili ravnotežu. Utakmicu je komentirao Željko Sopić, koji je posebno istaknuo loš teren.

"Kad se sve zbroji i oduzme, mislim da je naša pobjeda zaslužena. Ipak, ne mogu se oteti dojmu da se na ovom krumpirištu nije moglo igrati previše nogometa, ali to je tako. Da ja na ovom terenu u Koprivnici dočekam Real Madrid, ne mogu mi ništa, to vam je sve 50:50. Nema kontrole, nema ničega, bitno je samo da se nitko od dečki iz jedne i druge ekipe nije ozlijedio", rekao je Sopić pa dodao:

"Meni je stvarno žao Slavenovih igrača, oni tu moraju igrati cijelu sezonu, ali ovo nisu uvjeti za nogomet. Najiskrenije, što da se lažemo. Takvi poluhibridi su i u Puli i u Kranjčevićevoj i trebaju se mijenjati, jednom treba netko lupiti šakom po stolu i reći da je zdravlje igrača na prvom mjestu."

Pročitajte više