NOGOMET

Španjolci: Kroos nije poput Modrića. Donijet će konačnu odluku na kraju sezone

Foto: EPA

TONI KROOS (32) mogao bi napustiti Real Madrid na kraju sezone. Manu Sainz, novinar Asa koji prati Real, jučer je izjavio u jednom podcastu kako njemački veznjak neće produljiti ugovor. Kroos je ugovorno vezan za španjolskog prvaka do kraja lipnja sljedeće godine. Kroos bi mogao otići u mirovinu jer ne razmišlja na isti način kao Luka Modrić, koji u 37. godini igra vrhunski nogomet. Potvrdio je to i Sainz, koji se slaže s tom konstatacijom.

Real se sprema za budućnost

Real Madrid razmišlja o budućnosti pa tako u rosteru ima mlade i talentirane igrače poput Federica Valverdea, Eduarda Camavinge i Aureliena Tchouaménija. U slučaju Kroosovog odlaska Real će krenuti po još jednu prinovu u veznom redu. Najviše se spominju imena Judea Bellinghama i Joaoa Gomesa.

Legenda Reala

Kroos je ranije govorio da ne namjerava igrati nogomet u kasnim 30-ima. Na kraju ove sezone bit će mu 33. U Real je stigao za 25 milijuna eura iz Bayerna prije osam godina i s madridskim klubom je osvojio četiri Lige prvaka te postao jedan od najboljih veznjaka svih vremena, igrajući u srednjem redu s Modrićem i Casemirom.

Pročitajte više