LIGE PETICE

Španjolci o Jovićevom debiju: "Najbolji potez mu je pozdravljanje s Kovačem"

Foto: EPA-EFE

KOVAČEV Bayern s 3:1 je pobijedio Real Madrid u prijateljskoj utakmici u Houstonu, a tu je priliku za debi dobio i Luka Jović.

Srpski napadač koji je za 60 milijuna eura stigao iz Eintrachta odigrao je drugo poluvrijeme kojim nije impresionirao Španjolce. Marca ga je kritizirala.

"Bio je sjenka. Odsječen od suigrača, jedva da je dirnuo loptu. Nije izgledao kao napadač za kojeg je Real izdvojio ogroman novac."

AS je sve komentirao u sličnom tonu.

"Razočaravajuć debi. Srdačno se pozdravio s Niko Kovačem prije nego što je ušao na teren, a to je možda bio i njegov najbolji potez utakmice."

Marca je donekle pozitivno ocijenila nastup hrvatskog kapetana Luke Modrića.

"Dinamičan na početku, ali je igrao loše poslije primljenog gola. Bio je bolji krajem prvog poluvremena, a Neuer mu je obranio udarac kojim bi izjednačio rezultat. Izgleda kao da će dobar pripremni period biti ono što je potrebno Modriću kako bi se vratio nivou na kojem nije bio prošle sezone."

Inače, Real je bio bolja momčad u prvom dijelu, ali je Bayern na odmor otišao s vodstvom 1:0 nakon krasne akcije koju je golom završio Corentin Tolisso.

Bayern München - Real Madrid Live Score

Zidane je u svlačionici ostavio kompletnu početnu postavu pa su u nastavku debitirali Luka Jović, Ferland Mendy, Rodrygo i Japanac Kubo. I Niko Kovač napravio je pet izmjena uoči drugog dijela u kojem je njegova momčad bila efikasnija i puno bolja od Reala.

U 67. minuti je Lewandowski solo akcijom povisio na 2:0, a samo dvije minute kasnije lijep gol zabio je Serge Gnabry za 3:0. Počasni gol za Real bio je djelo Rodryga u 85. minuti.

Mladi Brazilac zabio je fantastičan gol iz slobodnog udarca za konačnih 3:1. Bayern je posljednjih devet minuta igrao s igračem manje nakon što je isključen golman Sven Ulreich.

Pročitajte više