Španjolski radio: Real će ponuditi Kovačića kako bi smanjio cijenu Hazarda

Foto: Getty Images / Guliver Image

EDEN HAZARD, zvijezda Chelseaja i belgijske reprezentacije, dogovorio je sve uvjete s Real Madridom, javlja španjolski radio Onda Madrid.

To znači da je Real počeo raditi na otkupu njegovog ugovora, ali Španjolci javljaju da neće sve ići tako glatko. 170 milijuna eura navodno je cijena koju su Bluesi ponudili Madriđanima, a Real nije trenutno spreman platiti toliki iznos za igrača koji ulazi u zadnju godinu svog ugovora. Real se nada da bi ponuda koja uključuje i Matea Kovačića mogla smanjiti traženu svotu. Kovačić je ove sezone otišao na posudbu u Chelsea, u kojem su vrlo zadovoljni igrama hrvatskog reprezentativca, a prema radiju Onda Madrid, ne želi se vratiti u klub u kojem je teško dolazio do minutaže.

S druge strane, Chelsea želi zadržati Kovačića i Hazarda. Maurizio Sarri, menadžer Bluesa, kazao je da u klubu imaju spreman novi ugovor za belgijsku zvijezdu, ali samo ako Hazard želi ostati u Londonu.

"Naravno da želim Edena ovdje. Ali želim ga samo ako on želi ostati. Klub mu je spreman ponuditi novi ugovor, ali o njemu ovisi hoće li ga produljiti ili ne", kaže Sarri, a njegove izjave prenosi Talksport.com.

Hazard je ljetos priznao da je uvijek sanjao kako igra za Real Madrid, ali i da je vrlo sretan u Chelseaju.

Pročitajte više