Srna: Bio sam već na toliko priprema da mi se sve pobrkalo u glavi

NOGOMETAŠI Šahtara pobijedili su u utorak danski Nordsjalland (3:1) u četvrtfinalu pripremnog turnira Copa del Sol u Španjolskoj. Svoje je viđenje utakmice dao i kapetan momčadi iz Donjecka Darijo Srna.

"Zadovoljniji sam našom igrom u odnosu na prijašnje dvoboje. Mislim da su svi sretni: pokazali smo dobru igru, stvorili puno prilika i na kraju pobijedili s pristojnom razlikom. No, Šahtar je sposoban igrati još bolje tako da nam predstoji lov na najvišu razinu forme",  istaknuo je hrvatski nogometaš u razgovoru za službenu klupsku web-stranicu.

Autor teksta pohvalio je Srnu za velik broj točnih dodavanja.

"Da, ali bila je to obična prijateljska utakmica. Najvažnije je dobro se fizički pripremiti za dvoboje protiv Rome u osmini finala Lige prvaka. Zato su svi aspekti igre bitni. Teren je protiv Danaca bio prilično težak, ali najvažnije je da smo dobro odigrali u obrani."

Sljedeći Šahtarov suparnik na turniru je norveški Rosenborg.

"Bit će to uzbudljiva utakmica. Naravno, Šahtar će igrati na pobjedu. A nakon toga nam slijede reprezentativne obveze. Zato je najvažnije ne ozlijediti se."

Na zaključno pitanje o usporedbi ovogodišnjeg turnira s lanjskim kapetan hrvatske reprezentacije je ponudio duhovit odgovor.

"Bio sam već na toliko priprema da mi se sve pobrkalo u glavi."

Pročitajte više