REGIJA

Srpski izbornik s popisa izostavio zvijezdu: "Niti je on Srbija niti sam ja"

Foto: Getty Images/Guliver Image

SRPSKI nogometni izbornik Mladen Krstajić izostavio je s popisa igrača za predstojeće kvalifikacijske utakmice Luku Milivojevića.

Jedan od najboljih igrača Crystal Palacea u svađi je s izbornikom od Svjetskog prvenstva. U rujnu prošle godine Milivojević i stručni stožer reprezentacije svađali su se preko medija. Jedan od Krstajićevih pomoćnika Milan Obradović optužio je Milivojevića da je tijekom SP-a vrbovao neke igrače u agenciju svojeg menadžera Falija Ramadanija.

Milivojević ga je optužio da laže te je kritizirao Krstajićeve odluke tijekom SP-a. Smatrao je da je izbornik pogrešno vodio utakmicu protiv Švicarske, što mu je navodno otvoreno i prigovorio na sastanku momčadi. Nakon toga je izostavljen s popisa za reprezentativne akcije, a Krstajić ga je želio vratiti u momčad za predstojeće kvalifikacijske utakmice. Otputovao je na razgovor s Milivojevićem u London, ali od toga nije bilo ništa.

"Luka više nije spreman igrati za Srbiju. Pokušali smo neke stvari staviti sa strane jer niti je Luka Srbija niti je Krstajić Srbija. Srbija je iznad svih. Nismo našli zajednički jezik bez obzira što su i s jedne i s druge strane u javnost išle informacije da svi žele najbolje, a to je da Srbija ima u ovom trenutku sve igrače na raspolaganju. Nažalost, neki su odlučiti kako su odlučili. Više se ne bih vraćao na tu temu", rekao je srpski izbornik.

Pročitajte više