SRPSKI JOKER RAZBIO PRVAKE Pogledajte što je čudesni Jokić radio LeBronu i društvu

Foto: Screenshot Twitter

NOĆAS su košarkaši Denvera u sjajnoj utakmici pobijedili aktualnog prvaka Cleveland s 126:113, a ponovno je prva zvijezda večeri bio fantastični srpski reprezentativac Nikola Jokić, koji je upisao novi double-double učinak.
 
Mladi Somborac ubacio je 16 poena, imao je deset skokova i sedam asistencija za 28 minuta igre, a s nekoliko impresivnih poteza ukrao je slavu zvijezdama Cavaliersa.
 

U fenomenalnoj partiji Jokića izdvajaju se dva strašna poteza – najprije je ''po ćevape'' poslao Kevina Lovea pa je poentirao, a onda je izazvao pravo oduševljenje u dvorani kad je u maniri iskusnog NBA centra izgurao velikog LeBrona i s lakoćom zabio.
 
''Publika je bila u transu kad je zabio preko LeBrona jer je to bio ključan trenutak za Nikolu. I prije je zabijao preko sjajnih igrača, ali LeBron je jedan od najboljih ikad. Nikola je žestoki dječak iz Srbije i oduševljava me njegova neustrašivost. LeBron je veliki igrač, ali Nikola se ne boji nikoga. Siguran sam da će ovaj snimak pokazivati unucima jednog dana'', oduševljeno je pričao nakon utakmice trener Denvera Michael Malone, dok se Jokić pred novinarima ponašao sasvim ležerno, kao da je sasvim normalna stvar izdominirati Kralja Jamesa.
 
''Bio je to običan mismatch, samo sam pokušao zabiti. Nije me bilo briga je li on ispred mene ili netko drugi. Samo sam želio poene, to je sve.''
 

Pročitajte više