LIGE PETICE

Srpski veznjak srušio Jurićevu Veronu u 92. minuti. Borba za Ligu prvaka ide dalje

Foto: EPA

JUVENTUS je s 3:1 pobijedio Genou u utakmici 30. kola talijanske Serie A. Strijelci za momčad iz Torina bili su Dejan Kuluševski, Alvaro Morata i Weston McKennie. Jedini pogodak Genoe zabio je Gianluca Scamacca. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PROMAŠAJ RONALDA

Vrijedi spomenuti i promašaj Cristiana Ronalda u akciji za drugi gol Juventusa. Portugalac je s dva metra pogodio stativu i upisao vjerojatno najveći promašaj od svog dolaska u Serie A.

Jurić pao u sudačkoj nadoknadi

Svoj susret 30. kola odigrao je i Napoli, koji je s rutinskih 2:0 pobijedio na gostovanju kod Sampdorije. Pogotke za momčad Gennara Gattusa zabili su Fabian Ruiz i Victor Osimhen.

Treći susret u terminu od 15 sati igrala je Hellas Verona našeg Ivana Jurića i zamalo osvojila velik bod protiv Lazija na domaćem terenu. Ipak, Sergej Milinković Savić imao je druge planove pa je u 92. minuti zabio za pobjedu Lazija.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK MILINKOVIĆA SAVIĆA

Komplicira se situacija na tablici

Nakon ovih utakmica Juventus je opet na samo bod od drugoplasiranog Milana, a Inter je prvi s 11 bodova više od Milana. Lazio je šesti s 55 bodova. 

Napoli je četvrti s bodom više od Atalante, ali momčad iz Bergama svoju utakmicu 30. kola igra protiv Fiorentine večeras od 20:45 pa se ima priliku odmah vratiti na mjesto koje vodi u Ligu prvaka na kraju sezone. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više