HNL

Stanko Jurić produžio ugovor s Hajdukom: Ono što većina sanja ja živim

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

VEZNJAK Hajduka Stanko Jurić produžio je ugovor s Hajdukom do ljeta 2022. godine. Aktualni ugovor isticao mu je sljedećeg ljeta pa se ovaj posao Splićana čini dobrim utoliko što je Jurić standardni prvotimac i s 24 godine jedan od mogućih eksponata u izlogu za odlazak.

Nedavno je sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija potvrdio kako je za igrača stigla jedna ponuda iz liga Petice, stoga je novi ugovor Hajduku osiguranje veće odštete u slučaju njegova odlaska na zimu ili ljeto.

Za Hajduk je zabio u debiju protiv Slavije u Sofiji

Jurić je u Hajduk stigao na zimu 2018. godine nakon nogometnog odrastanja u Adriaticu i Dugopolju. Prvo je polusezonu odigrao u Hajduku 2, a onda zabio u svom debiju za prvu momčad u susretu Europske lige protiv Slavije u Sofiji.

Za Hajduk je ukupno odigrao 64 utakmice postigavši osam pogodaka uz dvije asistencije.

"Za nekoga tko je rođen u ovom podneblju, ovom gradu, ne postoji veća sreća i čast nego igrati za Hajduk. Ono što većina sanja ja živim i na tome sam zahvalan svakoga dana. Hvala klubu koji je produženjem ugovora pokazao da me cijeni, a na meni je da svojim ponašanjem i igrom to opravdam", kazao je Jurić za službenu stranicu kluba nakon potpisivanja ugovora.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više