Štimac u Zagreb dovodi 27-godišnjeg Brazilca

"TREBA nam Kruno Lovrek, morate znati da bi ova ekipa drugačije izgledala da njega imamo. Osim toga morat ćemo pojačati agresivnost u sredini terena, ali i popuniti zadnji red s jednim kvalitetnim stoperom budući da tu imamo problema", rekao je Igor Štimac nakon poraza od Hajduka.

U međuvremenu se doznalo tko će donijeti agresivnost u momčad - Brazilac Jefthon. Jefthon je 27-godišnjak, polivalentan igrač koji može igrati bočnog igrača, defenzivnog veznog ili stopera. U Europu je došao 2002. kad je potpisao za češku Opavu da bi godinu dana kasnije prešao u Posušje. Nakon jedne sezone je prešao u Kuban iz Krasnodara, da bi onda bio na posudbama u Amuru iz Blagovješčenska te Spartaku Nalčik da bi 2008. završio u Rubinu iz Kazana. Početkom godine mu je istakao ugovor s ruskim prvakom i sad je slobodan igrač što znači da bi u Kranjčevićevu došao besplatno.

"Odličan je u veznog redu, znam ga otkad je igrao u Posušju, a gledao sam ga i na DVD-u. Čim je bio u Rubinu, znači da je dobar", rekao je Štimac.

Što se tiče Krune Lovreka, čeka se još samo ispisnica iz Eskisehirspora kako bi mogao biti registriran za Zagreb.

Pročitajte više