TRANSFERI

Sun: Mandžukić je pristao na glavni uvjet za prelazak u Manchester United

Foto: Getty Images

MANCHESTER UNITED došao je korak bliže dovođenju Marija Mandžukića iz Juventusa nakon što je bivši hrvatski reprezentativac pristao na to da mu se plaća prepolovi, piše engleski tabloid The Sun. 

Tako bi Mandžukić u Unitedu trebao zarađivati oko 150 tisuća funti tjedno, što je upravi kluba prihvatljiva svota. 

"Njegovi predstavnici bili su u kontaktu s klubom i spremni su prilagoditi zahtjeve. Ipak, u dogovor će biti uključeni određeni bonusi. Ole obožava Mandžukića, a i mi ga želimo dovesti već nekoliko godina. Njegovo iskustvo potrebno je našem napadu", rekao je za Sun neimenovani izvor s Old Trafforda.

Ipak, ima i onih koji smatraju da Mandžukić nije dobro rješenje za klub s Old Trafforda. Jedan od njih je i legendarni Paul Ince, ikona Uniteda i bivši engleski reprezentativac.

"Mislim da Mandžukić nije dobro rješenje za United", izjavio je Ince za Mirror prije tjedan dana pa je objasnio zašto tako misli:

''Nikad nećete dobiti najbolje igrače u siječanjskom prijelaznom roku. Klubovi svoje najbolje igrače ne prodaju tada. Drugim riječima, koga god United dovede u siječnju, to će biti privremeno, vatrogasno rješenje'', kazao je Ince.

Pročitajte više