Sušić se uključio u borbu s Bilićem i Hitzfeldom: Gavranović je iz Gradačca i zvat ću ga za BiH

TRI ugledna izbornika u žestokoj su borbi za 21-godišnjeg napadača Schalkea Marija Gavranovića, koji se golom protiv Valencije, tek drugim otkad je prije godinu dana došao u Njemačku, našao u žiži interesa švicarske, hrvatske i bosansko-hercegovačke sportske javnosti.

Podsjećamo, objavljujući jučer imena kandidata za utakmice protiv Gruzije i Francuske, Bilić je komentirao igrača koji je večer prije skrenuo pažnju europskih ljubitelja nogometa:

"Znamo sve o Gavranoviću, dobili smo informacije i preko Rakitića. Premala smo zemlja da nas jedan takav igrač ne bi interesirao. Pogledajte samo što smo dobili od Rakitića, isplatilo se što smo išli po njega. Spavali bi u šatoru i čekali ga, ako je to dobro za hrvatski nogomet."

Međutim, reagirao je i Safet Sušić, izbornik Bosne i Hercegovine, kojeg je novinar sportin.ba obavijestio da je "mali na -ić" koji je Schalke uveo među osam u Ligi prvaka zapravo njegov zemljak, jer Gavranović je iz Gradačca, na što se Sušić "prijatno iznenadio":

"Drago mi je zaista ako postoji mogućnost da Gavranović igra za nas. Vidio sam golove sa utakmice u Gelsenkirchenu, i kada sam vidio da je strijelac Gavranović, pitao sam se odakle je. A evo sada, prvi put od vas čujem da on može igrati za BiH.

Pročitajte više