novak đoković

Švicarski komičar uvrijedio Đokovića: Srbi visokog ranga ispričavaju se samo u Haagu

Foto: Guliver Image/Getty Images

ŠVICARSKI komičar Stefan Busser ispričao se zbog komentara koji je dao u jednom podcastu u kojem je napao Novaka Đokovića i organizaciju kontroverznog Adria Toura.

Busser je u svom posljednjem izdanju SRF-3 podcasta ''Odds Men'' komentirao Đokovićev turnir kojeg je opisao kao totalni fijasko jer su nekoliko tenisača, među kojima i sam Đoković, kasnije bili zaraženo koronavirusom.

Đoković se kasnije ispričao i priznao je da je pogriješio, ali je rekao da je sve radio s najboljim namjerama, no isprika svjetskog broja 1 nije bila dovoljna Busseru koji je svojim komentarom podigao Srbiju na noge.

''Srbi visokog ranga obično se ispričavaju samo u Haagu'', rekao je švicarski komičar i s tom je rečenicom podigao puno prašne.

Nakon što se pojavila mogućnost da Busser i njegova ekipa zarade i kaznenu prijavu zbog komentara, on se odlučio ispričati.

Naša kritika bila je usmjerena protiv Novaka Đokovića i ostalih tenisača na njegovom Adria Touru, a ne generalno protiv Srba. Očito je da se nismo izrazili dovoljno jasno i zbog toga nam je žao. Kad sve pažljivo sagledamo, poanta da se 'Srbi visokog ranga ispričavaju samo u Haagu' je neodgovarajuća u vezi Novaka Đokovića, kojem se divimo zbog njegovih sportskih dostignuća'', poručio je Busser preko Instagrama.

Pročitajte više