Svjetske naslovnice: Juventusov Messi

Screenshot (Corriere dello Sport)

U NAŠOJ redovnoj rubrici, svakodnevno vas vodimo na brzinski "let oko svijeta". Pogledajte što nude sportske naslovnice najvećih europskih i svjetskih medija: vremena je malo, a događaja puno, stoga vas Index Sport svakog dana informira u pet minuta.
 
Talijani se dive Dybali, dvostrukom strijelcu i dvostrukom asistentu u pobjedi Juventusa 4:0 kod Udinesea. Vide ga kao Juventusovog Messija, nasljednika slavnog sunarodnjaka, te prvog pratitelja još jednog sunarodnjaka Gonzala Higuaina, napadača prvoplasiranog Napolija, vodećeg na listi strijelaca u talijanskom prvenstvu.
 
U Španjolskoj su, naravno, Real i Barcelona glavne priče. Real je s 5:1 pregazio Sporting, a Barcelona sa 6:0 Bilbao, pa je na naslovnici Realovo slavlje uz poruku Ronalda da je Zidane sličan Ancelottiju, a na naslovnici Mundo Deportiva Barcelonin Suarez.
 
Najveći engleski derbi Liverpoola i Uniteda je na naslovnicama na Otoku, a junak dana je Wayne Rooney, strijelac jedinog gola na utakmici na Anfieldu. Na krilima Rooneyja u Unitedu još uvijek vjeruju da mogu do titule.
 
Guimares je s 1:0 slavio protiv Porta, a na naslovnici A Bole je tragičar Casillas koji je poklonio pobjednički gol domaćim.
 

Pročitajte više