Talijani ga žele, ali Vrsaljko misli samo na Atletico: "Nemam problem sa Simeoneom"

Foto: Getty Images / Guliver Image

ŠIME VRSALJKO sjajno je odigrao dvoboje protiv Grčke u dokvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Bivši igrač Dinama upisao je dvije asistencije u velikoj pobjedi na Maksimiru (4:1), a bio je na visokoj razini i u uzvratu na Karaiskakisu.
 
Nakon plasmana Hrvatska na SP Vrsaljko se vraća u Atletico Madrid, gdje ne igra standardno ove sezone. Njega već neko vrijeme želi lider Serie A Napoli, ali od toga neće biti ništa. Jednostavno, hrvatski desni bek želi igrati u momčadi Diega Simeonea, s kojim i pored svega ima odličan odnos. 
 
"Nemam problema u Atleticu. Trenutačno ne igram puno, ali ne postoji problem. Simeone me pozvao na razgovor prije 10-ak dana i pričali smo o svemu, od moje forme do mojeg nogometa. Bio je to dobar razgovor i imam dobar dojam nakon svega", rekao je Vrsaljko, koji je imao problema s ozljedom te vjeruje kako će sve više igrati u nastavku sezone.

Embed from Getty Images

 
"Imam odličan odnos sa Simeoneom. On je trener koji uvijek kaže što misli i prihvaća i mišljenja igrača. Moja ozljeda koljena je malo sve zakomplicirala, ali to i nije nešto čudno s obzirom na to da je ruptura ligamenata dugotrajan problem. Potrebna je duga i pažljiva rehabilitacija koju je nemoguće požuriti. Slušao sam liječnike, a bilo je i nešto boli koja me spriječila da se u potpunosti vratim. Nakon tretmana se osjećam bolje i samo moram biti strpljiv", zaključio je Hrvat. 
 

 
Vrsaljko je ove sezone odigrao tek pet utakmica za Atletico (ukupno 363 minute). Njegova momčad je trenutačno četvrta u Primeri i ima isti broj bodova kao i Real, te ima četiri boda manje od drugoplasirane Valencije, odnosno osam od vodeće Barcelone.
 
U Ligi prvaka je teža situacija, jer se Cholova ekipa nalazi na trećem mjestu skupine C, a dva kola prije kraja ima četiri boda manje od Chelsea, te pet od lidera Rome. 
 

 

Pročitajte više