transferi

Talijani: Juventus može oteti Icardija PSG-u zbog posebne klauzule u ugovoru

Foto: EPA

MAURO ICARDI stigao je ljetos na posudbu u Paris Saint-Germain iz milanskog Intera i konačno proigrao. Argentinac je u 16 utakmica ubilježio 13 golova.

Očekivalo se da će francuski prvak otkupiti ugovor argentinskog napadača pa je u ugovor postavljena otkupna klauzula u vrijednosti od 70 milijuna eura. Međutim, sada je došlo do problema oko toga, piše Corriere dello Sport, jer je u dogovoru između Francuza i Talijana pronađen dio ugovora koji omogućava Icardijevima da ulože veto na odluku.

Naime, to je učinila njegova agentica i žena Wanda Nara kako bi obitelj Icardi u bilo kakvim pregovorima imala posljednju riječ. 

Unatoč tome mediji su uvjereni da će Icardi ostati u Parizu i postati njihov punopravni član, ali se spominje i scenarij u kojem Juventus može ukrasti Icardija PSG-u, no ta je varijanta manje vjerojatna. 

Talijanski mediji podsjetili su na sličnu situaciju s Mohamedom Salahom iz 2015. godine.

Egipćanin je bio igrač Chelseaja na posudbi u Fiorentini i klub iz Firence htio ga je otkupiti, ali je Salah inzistirao na odlasku u Romu, u koju je na koncu i prešao. Fiorentini su u tom slučaju ruke bile vezane, a transfer je u javnosti bio popraćen s epitetom presedana. 

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više