TRANSFERI

Talijanski velikan pregovara s Lovrenom i sprema 30 milijuna eura za Kramarića

Foto: EPA

NIJE spekulacija. Ozbiljno je između Milana i Dejana Lovrena. Talijanski mediji prethodnih dana su stidljivo pisali kako je klub sa San Sira zainteresiran za braniča Liverpoola i hrvatske reprezentacije. Međutim, činilo se kako su u pitanju tek nagađanja, ali je priču potvrdio i Milan News, koji tvrdi da su kontakti između dvije strane intenzivirani.

"Prema našim informacijama, u prethodnih nekoliko sati došlo je do novog kontakta između Milana i zastupnika Dejana Lovrena. Branič je želja Rossonera, a njegovi predstavnici su jutros posjetili Casu Milan, gdje su održali sastanak s čelnicima kluba", navodi Milan News.

Procjenjuje se da bi transfer, ako do njega dođe, mogao koštati oko 25 milijuna eura koliko bi Milan platio Liverpoolu za 29-godišnjeg hrvatskog stopera. 

Također, nije Lovren jedini hrvatski nogometaš kojeg žele vidjeti na San Siru. Kao moguće rješenje u napadu spominje se Andrej Kramarić, a mediji na Apeninima pišu o mogućoj ponudi Hoffenheimu od 30 milijuna eura.

Očigledno je povratak Zvonimira Bobana u klub itekako dobar za hrvatske igrače, pa bi sljedeće sezone mogli u gradskom milanskom derbiju gledati Perišića (ako ne ode), Brozovića i Kovačića (ako se vrati u Inter) na jednoj i Lovrena, Kramarića i Strinića (ako ostane) na drugoj strani. 

Pročitajte više