Tevez otkrio ključnu razliku između Ronalda i Messija: "Leo nije volio teretanu"

Foto: EPA

GODINAMA traju debate nogometnih stručnjaka i fanova o tome tko je bolji igrač kada govorimo o Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju.

I dok definitivni odgovor vjerojatno nikad nećemo saznati jer za obojicu možemo dati argument zašto je baš on bolji, legenda Argentine Carlos Tevez otkrio je po njemu ključnu razliku između Portugalca i Argentinca. Tevez je u karijeri igrao s obojicom. S Ronaldom je dijelio svlačionicu u Manchester Unitedu, a s Messijem godinama u argentinskoj reprezentaciji.

"Messija nikad nisam vidio u teretani. Nikad ga nisam vidio da vježba zaustavljanje lopte i slične vježbe. Sve mu dolazi prirodno. Osim penala, njih je trenirao, na početku karijere ih nije pucao. Ronaldo je uvijek išao u teretanu nakon treninga. To mu je bila opsesija. Biti najbolji u svemu. Također, uvijek je ranije dolazio na posao", kaže Tevez pa nastavlja:

"Kad bi trening trebao početi u devet, ja bih stigao u osam i Ronaldo bi već bio tamo. Čak i kad sam došao u 7:30, on bi bio tamo. Jedan dan sam se pitao: 'Kako se mogu riješiti ovog lika?' Tako sam jedan dan stigao u šest, ali opet je bio tamo, iako malo pospan", ispričao je Tevez, a izjave prenosi goal.com.

Pročitajte više