FINALE KUPA

Tomić: Sami smo sebe pobijedili. Ostajem li u Rijeci? Vidjet ćemo

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Rijeke nisu uspjeli osvojiti trofej namijenjen pobjedniku Hrvatskog kupa. U finalu igranom na Poljudu imali su prednost 1:0, no u konačnici upisali poraz 1:3 do kojeg su došli odigravši cijelo drugo poluvrijeme bez isključenog Hrvoja Smolčića.

Trener Rijeke Goran Tomić prokomentirao je utakmicu, ali i svoju situaciju na klupi.

"Čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi. Odlično smo otvorili utakmicu, a usmjerile su je dva gola iz prekida koje nismo smjeli primiti i crveni karton Smolčića. S igračem manje nismo imali šanse i Hajduk je zasluženo pobijedio", rekao je i dodao:

"Krenuli smo kako smo zamislili- Bili smo kompaktni i gusti, ali dvije neopreznosti su nas koštale. Rekao sam jučer da će odlučivati detalji. Hajduk je golovima dobio dodatnu energiju. Bili su bolji, dvije nesmotrene reakcije Smolčića, crveni karton, igrač manje i nismo imali šanse. On zna što je napravio. Mislim da je to detalj koji je prelomio utakmicu."

"Loše se osjećam, žao mi je svih navijača koji su došli tu. Htjeli smo, ali to nije bilo to. Sami smo sebe pobijedili. Bacanje baklje u svečanu ložu? Jučer sam apelirao da bude mir, ovo je bilo neprimjereno. Ne znam točno što je bilo", rekao je i zaključio:

"Ostajem li u Rijeci? Pustite me prvo da se odmori. Vidjet ćemo nakon toga."

Pročitajte više