Tonel izgubljen za Istru i Ajax: "Imamo širok kadar, igrat će samo potpuno spremni"

DINAMO je u utorak pobijedio HAŠK 4:0 u Hrvatskom kupu, ali je tijekom susreta ostao bez dvojice igrača. Igru su zbog ozljeda tijekom susreta napustili Tonel i Šime Vrsaljko.

Iz Dinama je stigla potvrda kako je portugalski branič ipak izgubljen na dulje vrijeme. Igru je napustio nakon pola sata igre.

"Kod Tonela nema rapture, ali došlo je do istegnuća zadnje lože i mislim da na njega nećemo moći računati sljedećih tjedan dana", rekao je trener Dinama Kruno Jurčić za službene stranice kluba.

Nedugo nakon Tonela, ozlijedio se i Vrsaljko koji se nakon utakmice požalio na bolove ispod koljena.

"S njim je situacija nešto lakša, ali ne znam detalje. Ne bih rekao da se radi o težoj ozljedi", dodao je Jurčić koji ipak nema razloga za paniku. Ovoljetna pojačanja Vida i Šimunić proširili su opcije u obrani, pa će lako složiti momčad za nadolazeće utakmice protiv Istre i Ajaxa.

"U subotu idemo u Pulu, a par dana kasnije u Amsterdam. Igrat će samo potpuno spremni i zdravi igrači", potvrdio je trener i nastavio: "Čim dolaze malo teži tereni i kada se to spoji s umorom onda dolazi do ozljeda. Srećom, imamo širok kadar igrača".

Pročitajte više