HNL

Toplak: Nikad u karijeri nisam se našao u situaciji kao što je ova danas

Screenshot: HNK Gorica

GORICA je u utakmici 35. kola Prve HNL u Kranjčevićevoj pobijedila Hrvatski dragovoljac 2:0. Golove su zabili Fruk i Golubickas. Utakmicu je odmah po završetku komentirao trener pobjedničke momčadi Samir Toplak koji, usprkos osvojenim bodovima, nije bio zadovoljan.

"Moram ovako reći... Ova mi je pobjeda baš draga. Ne znam jesam li ikada u karijeri imao ovakvu situaciju. Sve izmjene smo napravili zbog ozljeda i to baš na onim pozicijama gdje nemamo igrače. Krpali smo neke pozicije u obrani na načine koji graniče sa znanstvenom fantastikom. Međutim, naša je kvaliteta brzo isplivala na vidjelo i poveli smo", rekao je Toplak pa dodao:

"Nismo bili energetski dovoljno dobri da utakmicu riješimo puno prije. Imali smo šansu Stojanovskog i Fruka, ali nismo zabili. Moramo to zabiti prije da bi nam onda bilo lakše, ovako smo se mučili do kraja. Čestitam dečkima koji su ostali na terenu i stisnuli zube, iako su već u energetskom smislu bili za izmjenu. Na kraju se ipak piše pobjeda, pokušat ćemo se što prije zaliječiti."

Pročitajte više