Torcida: Kitarović, Šuker, Horvatinčić, Hanžeković... Kriminalno loši s obzirom na sastav

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

TORCIDA se dobro pripremila za derbi s najvećim rivalima i 90 minuta dominirala na svom Poljudu, za razliku od njihovih ljubimaca, koji su u završnici utakmice prosuli pobjedu i izvukli 2:2 protiv Dinama.

Hajdukovi navijači priredili su spektakularnu koreografiju na početku utakmice, euforično su proslavili gol za vodstvo, a onda velikom bakljadom u drugom poluvremenu proslavili rođendan i nakratko zaustavili susret.

S tribina su poslali i poruku golemim transparentom na kojem su nanizali dobro poznata imena iz vrha hrvatskog nogometa, par uglednih odvjetnika, nogometnih sudaca i sportskih novinara te napisali: "Kriminalno loši s obzirom na sastav". Sve je pratilo i skandiranje protiv HNS-a.

Na popisu se našlo ime predsjednika HNS-a Davora Šukera, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, njegovog odvjetnika i Dinamovog skupštinara Marijana Hanžekovića, bivših odvjetnika Zdravka Mamića, Čede Prodanovića i Jadranke Sloković, kao i Tomislava Horvatinčića, čestog gosta maksimirske lože i čovjeka koji je u nekoliko prometnih nesreća raznim prijevoznim sredstvima nekažnjeno ubio nekoliko osoba. Na istoj listi je i prezime Kitarović, koje se vjerojatno odnosi na predsjednicu države, te Čačić, Čičak, Turudić, Bebek, Marić...

Pročitajte više