Totti: Osjećam se kao da živim u unaprijed napisanom filmu

NOGOMETAŠI Rome ostali su bez prvog trofeja u sezoni, nakon što ih je u Superkupu nakon jedanaesteraca sa 8:7 nadvisio Inter. Francesco Totti objasnio je što je osjećao pri izvođenju udarca kojega je promašio.

Totti je imao priliku u petoj seriji donijeti trofej rimskoj momčadi, međutim njegov udarac sjajno je obranio vratar Intera Julio Cesar. Romin 32-godišnji kapetan Francesco Totti u igru je na San Siru ušao u 86. minuti umjesto Perotte, čime je upisao prve službene minute na travnjaku nakon što je u travnju teže ozlijedio križni ligament desnog koljena.

"Sve me podsjetilo na Svjetsko prvenstvo 2006. godine protiv Australije. I tad sam u igru ušao s klupe i imao priliku s bijele točke riješiti pitanje pobjednika. Kao da mi je sve unaprijed bilo zapisano, kao u filmu", kazao je Totti za La Gazzetta dello Sport.

Totti je, podsjetimo, u osmini finala SP 2006. u petoj minuti sudačke nadoknade bio precizan čime je Italija svladala Australiju 1:0. Ovaj puta mu se ispriječio sjajni Cesar.

"Nisam mogao 'isprazniti' glavu, mislio sam na tisuću stvari i pitao se trebam li promijeniti kut u koji obično pucam s bijele točke. Šteta je što sam promašio, imao sam već pripremljene zahvale i slavlje", završio je.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više