TRANSFERI

TRANSFERI DANA Hajduk dovodi Talijana na preporuku novog trenera, Juve doveo napadača

Foto: Guliver

ZIMSKI prijelazni rok krenuo je početkom nove godine, a svaki dan na Indexu možete pratiti najnovije transfere i glasine o njima. 

ISPOD STE MOGLI PRATITI NAJZANIMLJIVIJE TRANSFERE I GLASINE 21. SIJEČNJA

JUVENTUS DOVEO NAPADAČA

Juventus je doveo Cristophera Lungoyja, 20-godišnjeg ofenzivca iz švicarskog Lugana. Prošlog siječnja je u Lugano stigao iz Porta i u 25 utakmica postigao dva pogotka.

KOKORIN U FIORENTINI

Fiorentina je iz moskovskog Spartaka dovela Aleksandra Kokorina. 

"Spartak je postigao dogovor s Fiorentinom o transferu Kokorina. Napadač će otputovati u Italiju, odraditi liječnički pregled i potpisati ugovor na tri i pol godine", objavio je Spartak.

Ove godine je Kokorin zabio dva gola na 10 utakmica.

TOMORI U MILANU

Milan se nada da će u sljedeća dva dana završiti pregovore sa Chelseajem oko dovođenja stopera Fikaya Tomorija. Talijanski klub će 23-godišnjaka dovesti na posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa ugovora za 30 milijuna eura. 

"U njemu vidimo kvalitetnog igrača koji se odlično može uklopiti u našu momčad", rekao je direktor Milana Paolo Maldini.

NAPADAČ SOCIEDADA IDE U PREMIERSHIP

Willian Jose, napadač Real Sociedada, blizu je transfera u Wolverhampton. 

"Ništa još nije potpisano, on još uvijek nije naš igrač i ne želim govoriti o njemu dok ne potpiše ugovor", rekao je Nuno Espirito Santo, menadžer Wolvesa. Priznao je da pregovori idu u dobrom smjeru.

HAJDUK DOVODI TALIJANA

Talijanski mediji pišu da Hajduk želi 28-godišnjeg Talijana Francesca Fedata (28).

Fedato je lijevo krilo koje može igrati i na desnoj strani. Igrao je za mladu talijansku reprezentaciju i karijeru uglavnom gradio u drugoj talijanskoj ligi. Ovog igrača dobro poznaje novi Hajdukov trener Paolo Tramezzani.

BARCELONA POJAČALA OBRANU

Fabrizio Romano piše da Barcelona vraća stopera Erica Garciju iz Manchester Cityja. 20-godišnjak vrijedi 20 milijuna eura i u Barcelonu se vraća bez odštete jer mu istječe ugovor. Smatra ga se nasljednikom Gerarda Piquea i Carlesa Puyola.

REAL PUŠTA ODEGAARDA

Nesuđeni Modrićev nasljednik Martin Odegaard mogao bi se vratiti u Real Sociedad na posudbu. Španjolski mediji pišu da će Norvežanin potražiti minute u Baskiji jer kod Zinedinea Zidanea ih ne može dobiti. Arsenal također prati situaciju.

JUVENTUS DOVODI BEKA

Fabrizio Romano piše da Juventus prati 23-godišnjeg lijevog beka Liberata Cacacea. On je igrač belgijskog St. Truidena i igra za reprezentaciju Novog Zelanda.

MOURINHOVA ŽELJA

Jose Mourinho želi dovesti Southamptonovog napadača Dannyja Ingsa, piše The Sun. Ings odugovlači oko produženja ugovora s klubom. 28-godišnji Ings je ove sezone zabio sedam golova i igra sjajno u Southamptonu.

MILIK U FRANCUSKOJ

Arkadiusz Milik danas će potpisati za Marseille. Stiže iz Napolija na posudbu s mogućnošću otkupa.

Pročitajte više