TRANSFERI

TRANSFERI DANA Liverpool bira između Salaha i Van Dijka, zvijezda Reala želi otići

Foto: Guliver

ZIMSKI prijelazni rok krenuo je početkom nove godine, a svaki dan na Indexu možete pratiti najnovije transfere i glasine o njima. 

O najboljim jučerašnjim transferima čitajte OVDJE.

TRANSFERI I GLASINE ZA 23. SIJEČANJ

JUNIOR FERNANDES U BASAKSEHIRU

Junior Fernandes, bivši igrač Dinama, nakon pet mjeseci provedenih u Ujedinjenim Arapskim Emiratima vratio se u Tursku i potpisao za tamošnjeg prvaka Basaksehir. Čileanac je iz Dinama otišao prije četiri godine u turski Alanyaspor. Za Basaksehir je potpisao kao slobodan igrač nakon raskida suradnje s Ittihadom.

MBAPPE ZABRINUO PSG

"Moram razmisliti gdje želim biti za nekoliko godina. Ne želim sad produljiti ugovor pa onda da godinu dana kasnije poželim promijeniti klub", rekao je Kylian Mbappe na pitanje zašto još nije produljio ugovor s PSG-om.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta aktualni ugovor s francuskim prvakom ima do lipnja 2022. godine.

IGRAČ RIJEKE IDE NA POSUDBU U BIH

Jasmin Čeliković, 22-godišnji stoper Rijeke, do kraja sezone igrat će na posudbi u sarajevskom Željezničaru. Prvi dio sezone odradio je u slovačkom Seredu.

BERNARD ODLAZI IZ EVERTONA?

Everton traži 10 milijuna eura za brazilskog nogometaša Bernarda. Za 28-godišnjeg ofenzivca zainteresiran je jedan klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ove sezone je zabio dva gola u 10 nastupa.

LIVERPOOL ČEKA TEŽAK IZBOR

Liverpool je u velikom problemu, piše Eurosport koji navodi da engleski prvak mora birati između Virgila van Dijka i Mohameda Salaha.

Oba igrača bliže se trenutku kad će im trebati produljiti ugovor, pregovori su u tijeku, a klub prema navodima Eurosporta može zadovoljiti financijske potrebe samo jednog od ta dva igrača. 

VARANE ODLAZI IZ REALA

Raphael Varane želi otići iz Real Madrida, piše danas katalonski Sport koji tvrdi kako je stoper nezadovoljan u Madridu i želi novu avanturu.

Francuski stoper je igrač Real Madrida još od 2011. godine, a ugovor mu istječe na ljeto 2022. Katalonci pišu kako će ga Real pokušati prodati što je prije moguće kako bi nešto zaradio na njemu prije nego što dođe vrijeme da ga mora pustiti besplatno. Više OVDJE.

IGRAČ SLAVENA JE TRAŽEN

Talijanski mediji pišu da je SPAL zainteresiran za dovođenje Brune Bogojevića iz Slaven Belupa, ali i navode kako posao neće biti završen u ovom prijelaznom roku.

Ističu kako SPAL trenutno ne može financirati posao, ali i da bi se na ljeto trebao vratiti po igrača.

OSIJEK ŽELI GRŽANA

Osijek želi do kraja zimskog prijelaznog roka dovesti Šimu Gržana iz Istre, potvrdio nam je trener i sportski direktor Osijeka Nenad Bjelica. 

"Postoji interes Osijeka, ali daleko smo od dogovora s Istrom", kratko je poručio Bjelica za Index o krilnom napadaču Istre kojem ugovor istječe na ljeto. Više OVDJE.

DŽEKO ODLAZI?

Više talijanskih medija objavilo je kako se Edin Džeko posvađao sa svojim trenerom iz Rome Paolom Fonsecom te navodno želi otići iz kluba. 

O Džekinom odlasku se puno pisalo prošlog ljeta i navodno je bio jako blizu potpisa za Juventus, ali do posla nije došlo. Sada bi ponovno mogao postati jedna od glavnih tema na tržištu. Više OVDJE.

MILAN ŽELI VEZNJAKA REALA

Lucasu Vasquezu uskoro istječe ugovor s Real Madridom, a njegovi menadžeri već su krenuli tražiti novi klub za svog igrača. Kao jedna od opcija spominje se Milan.

Kako Real Vasquezu još nije ponudio produljenje, spekulira da bi mogao otići u Milan, koji se ove sezone bori za Scudetto, i to kao slobodan igrač. 

BISTROVIĆ U KASIMPAŠI

Hrvatski U-21 reprezentativac i veznjak moskovskog CSKA Kristijan Bistrović do kraja sezone bit će na posudbi u turskoj Kasimpaši, objavili su ruski mediji. 

U CSKA-u je ove sezone odigrao 20 utakmica i zabio tri gola, a jednim od njih prekinuo je rekordan niz Dominika Livakovića bez primljenog gola u skupini Europa lige. Više OVDJE.

MONCHI LOVI GOMEZA

Sevilla je zainteresirana za dovođenje Alejandra "Papua" Gomeza iz Atalante, objavio je danas jedan od najbolje obaviještenih talijanskih novinara Gianluca Di Marzio. 

Monchi aktivno radi na tome da dovede nezadovoljnog igrača Atalante koji bi u Andaluziju stigao kao slobodan igrač, ali dogovora još nema. 

Pročitajte više