LIGE PETICE

Tudor bijesan na suce: Što bi moj igrač trebao napraviti, da si odsiječe ruku?

Foto: EPA

IGOR TUDOR je jučer nakon 3:3 remija s Genoom održao konferenciju za medije na kojoj je jasno dao do znanja koliko je ljutit zbog sudačkih odluka.

Njegova momčad vodila je 2:0 i imala potpunu kontrolu nad utakmicom, a onda se Genoa vratila i unijela kaos u utakmicu na kojoj je na kraju palo šest pogodaka.

Genoa je preokrenula i došla do 3:2, a bod Verone spasio je Nikola Kalinić, koji je pogodio glavom u sudačkoj nadoknadi.

"Osjećam se ljutito, ali i opušteno. Drago mi je zbog igrača jer smo bili u situaciji kad smo mislili da nećemo doći ni do tog jednog boda. To je nogomet, mogli smo voditi 3:0 i moglo je završiti 3:3. Naše dvije pogreške i poklon od suca vratili su Genou u igru."

Naljutila ga odluka kod penala

Penal za prvi pogodak Genoe dosuđen je nakon što je Pawel Dawidowicz igrao rukom u kaznenom prostoru. Lopta mu je došla s leđa i nije ju mogao vidjeti, ali je ruka bila u neprirodnom položaju i sudac je pokazao na bijelu točku.

"Što bi moj igrač trebao napraviti, da si odsiječe ruku? Trčao je i lopta ga je pogodila. Bivši sam nogometaš i poludim kad vidim da se sude ovakvi penali. Zar igrači više ne mogu trčati s rukama uz tijelo? Ovo je nogomet, a ovakvi detalji određuju ishode utakmica i cijelih sezona. Volio bih da suci pokušaju više razgovarati s trenutnim i bivšim igračima", rekao je Tudor pa dodao:

"Suludo je da smo igrali tri utakmice u šest dana, a sve to uz dva duga putovanja u samo tri dana. Pokušat ćemo se kroz sljedeći tjedan oporaviti od toga."

Pročitajte više