LIGE PETICE

Tudor o zvižducima kojima je dočekan u Marseilleu: Navijači su uvijek u pravu

Screenshot: Twitter

IGOR TUDOR jučer je pobjedom debitirao kao trener Marseillea. Njegova se momčad vrlo lako obračunala s Reimsom te došla do pobjede 4:1. Hrvatski trener na tribinama nije bio uspješan kao na terenu. Službeni spiker najavljivao je poimence sastav Marseillea koji će protiv Reimsa tražiti pobjedu, a onda je u svom nabrajanju došao do Tudora te se njegova slika pojavila na semaforu. 

Hukanje, zvižduci i salve uvreda zasuli su Tudorovu sliku. Ovim potezom navijači Marseillea dali su do znanja da Tudor, iako u tom trenutku još nije službeno ni debitirao, nema njihovu podršku. Ovakva reakcija je revolt navijača zbog odnosa Tudora prema igračima, a na nju se osvrnuo i sam Tudor na konferenciji za medije nakon utakmice.

"Što se utakmice tiče, zadovoljan sam uspjehom koji smo postigli jer smo ga i zaslužili. Odigrali smo sjajno prvo poluvrijeme, dobro smo ih pritiskali i općenito smo sve radili dobro. U drugom dijelu smo bili malo lošiji, ali i dalje je ovo velika pobjeda, sve čestitke mojim igračima", rekao je Tudor pa dodao:

"Što se tiče zvižduka, ja sam još bio u svlačionici, nisam ih čuo. Mogu samo reći da su navijači uvijek u pravu. Mi igramo za njih, bez njih nema nogometa. Navijači su temelj, njima također čestitam na atmosferi koju su napravili. Svaki dan ću raditi za dobrobit kluba i za dobrobit navijača."

Pročitajte više