UFC VRAĆA BROCKA LESNARA Miočićeva supruga: Dajte ga Stiopicu!

Foto: Dana White/Instagram

STIPE MIOČIĆ uskoro bi mogao dobiti još novog potencijalnog izazivača, ako se može vjerovati glasinama iz SAD-a. Predsjednik UFC-a Dana White ovih dana sastao se s legendarnim Brockom Lesnarom, a američki portali aktualizirali su priču o njegovom povratku u oktogon.

Lesnar je posljednji put u UFC-u nastupio na UFC 200 u ljeto 2016. godine kada je pobijedio Marka Hunta, ali je naknadno suspendiran, a pobjeda poništena zbog pada na dopinškoj kontroli.


Lesnar se nakon toga vratio među kečere u WWE organizaciju, a sada je navodno spreman vratiti se u UFC. Dana White ne skriva da ga UFC želi natrag jer se radi o borcu koji privlači velik interes američke publike i diže prodaju PPV-a.

"Volio bih da se vrati. Bilo je zabavno kada je Lesnar osvojio pojas", rekao je White.

I da se vrati u oktogon, Lesnar bi bio daleko od borbe za pojas, koji trenutno drži Stipe Miočić nakon rekordne treće obrane titule.

"Stipe je vrlo težak protivnik", kaže White na mogućnost borbe s Lesnarom.


Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije Michael Bisping tvrdi da se Lesnar "definitivno vraća", da zna kako će potpisati ugovor, ali ne zna tko mu je sljedeći protivnik.


Nema sumnje da bi jedan od zanimljivijih okršaja bio onaj Lesnara i posljednjeg Miočićevog protivnika Francisa Ngannoua, a spominju se i Cain Velasquez, Jon Jones i drugi.



 
Fotografija sastanka Dane Whitea i Brocka Lesnara zapalila je društvene mreže, a u raspravu o Lesnarovom povratku uključila  se i supruga Stipe Miočića.

Ryan Marie Miočić na svom je Instagramu objavila fotografiju Lesnara i Whitea uz sliku komičara Joeyja Diaza i njegovu kultnu rečenicu "Give him to Stiopic!".

Diaz je, inače, veliki Stipin fan, ali još uvijek često griješi oko njegovog imena nazivajući ga "Stiopic". 

 


No, Miočić ionako trenutno ima važnijeg posla. Priprema se za srpanjski okršaj s prvakom poluteške kategorije Danielom Cormierom na UFC 226. Lesnar tek treba odraditi suspenziju do kraja, što znači da se prije ljeta ne bi ni mogao boriti.

 

Pročitajte više