Unatoč prvijencu: Čarli "nije uživao u utakmici i ne voli baš igrati glavom"

VEDRAN ĆORLUKA postigao je svoj prvi prvenstveni pogodak za Tottenham na gostovanju kod Boltona (2:2), ali, kako kaže, "nije uživao u ljepoti igre".

Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka postigli su prvijence u dresu Tottenhama u Premiershipu. Spursi su na gostovanju kod Boltona u 8. kolu Premiershipa osvojili jedan bod najviše zahvaljujući dvojici hrvatskih reprezentativaca. Kranjčar je zabio vrlo lijepi gol u 34. minuti za 1:1, a u 73. minuti je izveo korner s desne strane nakon kojeg se i Ćorluka upisao u strijelce za konačnih 2:2.

Na pitanje novinara BBC-ja da li je uživao u utakmici, Ćorluka je odgovorio:

"Ne, nisam baš uživao u utakmici koja je bila dosta tvrda, fizička utakmica. Ja jesam obrambeni igrač, ali ipak volim kada se igra malo ljepši nogomet. No, oni su zaigrali tvrdo, mi smo se tome prilagodili i odgovorili na isti način. No, ne mogu reći da je bila jako lijepa utakmica."

*Kakav je osjećaj nakon što ste postigli prvi gol za Spurse?

"Osjećaj je, naravno, jako lijep. Ovo je moja druga sezona u Tottenhamu, a dosad baš i nisam imao prilika za postizanje golova. Svaki igrač voli zabiti gol, pa tako, naravno, i ja."

*Da li ste na treninzima uvježbavali akciju kakvu ste demonstrirali prilikom Vašeg gola?

"Ne, nismo, ja baš ne volim igrati glavom (smijeh). Naprosto sam se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme i postigao dobar gol. Sretan sam zbog tog gola i mogu sada u njemu uživati, ali samo kratko vrijeme", zaključio je Ćorluka.

Pročitajte više