UNITED CITYJU KRADE SANCHEZA Nudi pet milijuna više, a Mourinho predlaže zamjenu Wengeru

Foto: Getty Images/Guliver Image

MANCHESTER CITY sve je dogovorio s najboljim igračem Arsenala, koji je prihvatio plaću od 250 tisuća funti tjedno. Lider Premier League službeno je Topnicima ponudio 20 milijuna funti odštete da odmah puste Sancheza. 

Odličan iznos za igrača koji već odavno želi otići iz Arsenala i to baš u City, a po isteku ugovora na kraju sezone može ići bez odštete i tako aktualni klub ostaviti i bez ključnog igrača i bez ikakvog prihoda.
 
Ali Arsenal, koji je zadnjeg dana ljetnog prijelaznog roka odbio pustiti Sancheza u City, još ništa nije odgovorio na ponudu.
 
Danas je situaciju dodatno zakuhao najveći rival Cityja. Ugledni The Guardian piše da je Manchester United jutros Arsenalu službeno ponudio 25 milijuna funti za Sancheza.
 
Gianluca Di Marzio, pouzdani talijanski guru za transfere, dodaje da je čak i Jose Mourinho nazvao velikog rivala Arsenea Wengera i ponudio mu alternativni deal, zamjenu igrača.
 
Arsenalov menadžer veliki je fan Henriha Mhitarjana, kojeg je Mourinho otpisao. Zato je trener Uniteda kolegi predložio zamjenu: Armenac za Čileanca.
 

Pročitajte više