Uprava Chelseaja upozorila svog trenera: Prekini prozivati Mourinha

Foto: Guliver Image/Getty Images

CHELSEA je upozorio svog pomoćnog trenera Jodyja Morrisa da se prestane prepucavati s Joseom Mourinhom na društvenim mrežama.

Prvi asistent Franka Lamparda u dva navrata je provocirao Posebnog nakon što je Portugalac javno izrazio sumnju da će Chelsea uspjeti zadržati dobru formu u okršajima s najjačim klubovima. Mourinho je rekao da je bio impresioniran igrama svog bivšeg kluba, ali je dodao da se plaši utakmica s velikanima koje sad čekaju Chelsea.

"Bio sam zabrinut za Chelsea nakon prvog kola, a sad sam zabrinut uoči velikih utakmica. Dva su puta izgubili od Uniteda, izgubili su doma od Liverpoola, Ajax im je zabio četiri gola. Zanima me kako će Chelsea izgledati na Etihadu u idućem kolu. Zanima me može li igrati top nogomet protiv top momčadi'', kazao je Mou.

Morris, koji je bio Lampardova desna ruka i u Derbyju, najprije je na Instagramu prozvao Mourinha, a zatim je isto napravio i na Twitteru.

Morris je najprije na Twitteru citirao Mourinha, pa je dodao ''Jose je još uvijek zabrinut'' i stavio je tri nasmijana emoticona. Zatim je na Instagramu objavio video u kojem se pretvara da plače dok u pozadini svira Bitter Sweet Symphony grupe The Verve.

Postupak Morrisa nije se svidio vodećim ljudima sa Stamford Bridgea i upozorili su ga da je takvo ponašanje neprihvatljivo za člana stručnog stožera velike momčadi kao što je Chelsea.

Nakon reprezentativne pauze Chelsea gostuje kod Cityja, gdje će pokušati produžiti seriju od šest vezanih pobjeda u Premiershipu.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više