HAJDUK NEGLEDLJIV Splićani u Koprivnici odigrali najlošiju utakmicu sezone

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

NADALI su se u Hajduku da bi se pobjedom u Koprivnici u 14. kolu HNL-a mogli izjednačiti s Osijekom na drugom mjestu, no nakon rijetko dosadnih i na trenutke negledljivih 90 minuta nogometa Slaven i Hajduk odigrali su 0:0.


Dovoljno ćemo o utakmici reći činjenicom da smo prvi udarac u okvir vidjeli u 67. minuti kad je Tatar pucao iz okreta, ali ravno u Stipicu. U sljedećem napadu Hajduk je imao jedinu koliko-toliko dobru priliku, no Tudor je pucao u Markovića, a Almeida u nastavku akcije glavom pogodio ravno u naručje Slavenova golmana.

I to je bilo sve. Da je Carrillo pokušao s Almeidom od prve minute umjesto indisponiranog Ohandze, možda bi Hajduk nešto danas i napravio. Portugalac je bio apsolutno najaktivniji Hajdukov igrač. Pokušavao je, razigravao je suigrače i jedini je ulazio u nekakve poluprilike. No, Almeida vjerojatno nema snage za svih 90 minuta u kontinuitetu.

Tako je Hajduk ostao na 25 bodova, koliko ima Rijeka, odnosno devet manje od vodećeg Dinama. Splićani su na zadnja dva gostovanja osvojili samo jedan bod, a u sljedećem kolu im na Poljud dolazi Rudeš. Nakon toga ih čeka nezgodno gostovanje u Puli pa derbi s Osijekom krajem studenog.

HNL, 14. kolo:

Slaven Belupo - Hajduk 0:0

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više