TRANSFERI

Velika želja Osijeka i Dinama na korak do PAOK-a, noćas slijeće u Solun?

Foto: Pixsell

JOSIP MIŠIĆ, nekadašnji veznjak Rijeke s kojom je osvojio duplu krunu, na radaru je grčkog doprvaka PAOK-a.

Hrvatski veznjak nije se najbolje snašao u Sportingu iz Lisabona u koji je prešao u sezoni 2017./2018., kada je na Rujevici trajala rasprodaja šampionske momčadi. Mišić je tada sa Stefanom Ristovskim otišao u Portugal, a u riječku blagajnu sjelo je 2,75 milijuna eura.

No veznjak je ove sezone tamo skupio tri nastupa, odigrao tek 72 minute, a novi trener lisabonskog velikana Marcel Keizer nema ga u svojim planovima. U prosincu se, prema pisanju portugalskih medija, za njega interesirao i zagrebački Dinamo, a kao jedna od opcija spominjao se i Osijek.

Mario Branco ga htio u PAOK-u, agent sve stopirao

Portal Gazzetta.gr danas piše da je Mišić nadomak transfera u grčki PAOK, koji već neko vrijeme traži rješenje za poziciju defenzivnog veznjaka, a s Mišićevim kvalitetama dobro se upoznao i Mario Branco, sportski direktor grčkog prvoligaša i nekadašnji glavni operativac u Hajduku.

Nekoliko sati kasnije, grčki portal Metrosport.gr kontaktirao je Mladena Grgića, igračeva agenta koji je ubrzo sve demantirao rekavši da "ovaj flert neće završiti i ženidbom".

Mišićev zastupnik potvrdio je PAOK-ov službeni interes, ali nije htio precizno govoriti o pregovorima.

Prema posljednjim informacijama koje imamo iz Grčke, Mišić bi noćas trebao sletjeti u Solun i finalizirati dogovor. 

Pročitajte više