LIGE PETICE

Veznjak Wolfsburga: Kovač mora dobiti otkaz? Moramo s time prestati

Foto: EPA

NIKO KOVAČ je ljetos preuzeo Wolfsburg. Međutim, loše je ušao u sezonu te se nakon sedam kola nalazi na pretposljednjem mjestu s pet bodova. Njemački mediji pišu kako bi mogao dobiti otkaz, no njegov igrač Josuha Guilavogui podržao ga je u intervjuu za Kicker.

"Upozoreni smo, znamo da smo u opasnosti", rekao je 32-godišnji francuski veznjak, koji je u Wolfsburg došao 2014. godine, prvo na posudbu iz Atletico Madrida, a zatim je i ostao kada je za njega plaćeno tri milijuna eura. Drugi dio prošle sezone proveo je na posudbi u Bordeauxu, no sada se vratio i Kovač ga je dosad koristio u sedam utakmica.

"Moramo s time prestati. Mark van Bommel (prijašnji trener Wolfsburga, op. a.) navodno nije bio dovoljno dobar, a sad je uspješan u Belgiji. Florian Kohfeldt je također morao ići. Sad bi Kovač trebao dobiti otkaz? Mi igrači imamo odgovornost popraviti situaciju", smatra Guilavogui.

"Kovač nas nije htio uvrijediti"

Kovač je nedavno rekao kako će on i njegov brat Robert igrati ako će biti potrebno. Novinar Kickera pitao je Guilavoguija kako je to utjecalo na igrače. "Mislim da nas time nije želio uvrijediti. Zna samo da smo svi u istoj poziciji", smatra Guilavogui.

Pročitajte više